Pratite nas

Borilački sportovi

Zvezda uručila Andrei Stojadinov plaketu „Naš šampion“

andrea stojadinov
Foto: Sportsko društvo Crvena zvezda

Sportsko društvo Crvena zvezda i Džudo klub organizovali su svečani prijem za džudistkinju Andreu Stojadinov, povodom osvajanja zlatne medalje i titule šampiona na Evropskom prvenstvu za mlađe seniorke u Budimpešti.

Prisutne zvanice, predstavnike medija, članove, prijatelje i predstavnike klubova Crvene zvezde, pozdravio je prof dr Petar Škundrić, predsednik Skupštine Sportskog društva Crvena zvezda.

Draga Andrea, imam tremu. Stojim pred evropskim šampionom. Verujte, nije fraza. Imao sam prilike da se sretnem sa najvažnijim ljudima ovoga sveta, ali kada se srećem sa Zvezdinim šampionima, bilo šampionima naše države, posebno šampionima Evrope, iako sam navikao da se obraćam javnosti, dobijem neku posebnu tremu i čini mi se da nisam dorastao poslu koji treba da radim“, rekao je prof. dr Škundrić, a prenosi sajt SD Crvena zvezda.

Prigodan poklon Andrei Stojadinov uručio je Vladan Gačić, generalni sekretar Džudo kluba Crvena zvezda, buket cveća šampionki Evrope uručio je Igor Milojević, generalni sekretar SD Crvena zvezda, a specijalnu plaketu „Naš šampion“ džudistkinji predao je prof. dr Petar Škundrić.

Poštovani profesore, ne trebate vi da imate tremu. Da smo na tatamiju, pa i da razumem, ali ovo je ipak Vaš teren tako da ste ovde definitivno u boljoj poziciji. Ja sam ta koja ima sada veliku tremu. Želim da se zahvalim Sportskom društvu Crvena zvezda, nije na vama samo da čestitate, činite vi mnogo i za moj klub, a samim tim i za mene svih ovih godina. To je jedan od razloga zašto sam i prešla u Crvenu zvezdu, baš zato što je to institucija koja pored Džudo kluba ima i ostale sportske organizacije koje zaista ulažu i vode računa o nama. Zaista je čast biti deo crveno-bele porodice i ta podrška koju mi stalno osećamo nam daje i snagu na takmičenju da pravimo velike rezultate“, poručila je Andrea Stojadinov.

Evropska šampionka je potom isekla tortu koju je prvo podelila mladim džudistima kojima je poželela da u budućnosti oni naprave velike rezultate, zbog čega će i ona jednog dana dolaziti na proslave koje će biti održane njima u čast.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi