Pratite nas

Odbojka

Zvezda u novom sastavu počela pripreme

Aktuelne vlasnice duple krune odbojkašice Crvene zvezde počele su pripreme za novu sezonu. Ekipu će u narednom periodu predvoditi trofejni trener Ratko Pavličević, koji je sa crveno-belima u prethodnom mandatu osvojio četiri duple krune.

Njegov dolazak na klupu crveno-belih, samo je dokaz da uprava kluba na čelu sa Milanom Vujkom, članom UO Crvena zvezda želi isti uspeh na domaćoj, a iskorak na međunarodnoj sceni.

Upravo je Milan Vujko poželeo dobrodošlicu novom- starom strategu na prvom okupljanju odbojkašica Crvene zvezde pred početak nove sezone.

U minuloj sezoni imali smo najteži zadatak, uspostavili smo sistem, doveli smo nove igrače, pojačanja, povećali smo broj dece u mlađim kategorijama. Posle osvajanja duple krune, sada je vreme da nastavimo gde smo stali“, rekao je Milan Vujko, član UO Odbojkaškog kluba Crvena zvezda.

U Ljutice Bogdana dobro znaju gde su stali i šta je sledeći korak. Učešće u elitnom takmičenju i realizacija projekta “Evropska Zvezda“.

Od dolaska u klub govorim o Evropskoj zvezdi a sada smo deo elitnog takmičenja. Sve što smo postigli ne bi mogli da realizujemo da nismo kompaktna ekipa, kako na terenu tako i van njega o čemu najbolje govore rezultati – bio je iskren Milan Vujko. -Iako je lestvica podignuta, ove sezone će biti lakše jer se zna „recept“ kako doći do trofeja. Jasno je da nas očekuje još kvalitetniji rad, jer je sa nama Ratko Pavličević dobro poznato ime u svetu odbojke. Naš cilj je da naše medijski već priznate, „blizance“ osvojimo i zadržimo u Ljutice Bogdana i ove sezone. Kada je u pitanju Evropa sasvim sigurno je da ćemo biti dostojan rival našim protivnicima. Početak sezone je I najbolji trenutak da svima poželim puno sreće na početku sezone“, zaključio je Milan Vujko.

Neverovatna energija bila je prisutna na prvom treningu, a posle uvodnog sastanka na kojem je novi trener predstavio igračicama plan i program rada, zvanično su počele pripreme. Treneru Ratku Pavličeviću u novoj sezoni računa na: Tanju Taubner, Sanju Đurđević, Simonu Mateski, Anu Živojinović, Karinu Denisova, Božicu Marković, Aleksandru Ćirković, Nevenu Sajić, Tijanu Vrcelj, Katarinu Čanak, Jelenu Stojić, Aleksandru Janjić, Adelu Helić, Višnju Žigić, Anicu Ničić i Isidoru Rodić.

„Lep je osećaj vratiti se na mesto uspeha, u Crvenu zvezdu. Malo mi je bilo i čudno u prvom momentu, ipak sam ovde proveo detinjstvo i najlepše trenutke u karijeri. Osećam se predivno u našoj sali“, rekao je Ratko Pavličević, po završetku sastanka i upoznavanja sa igračicama.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka