Pratite nas

Odbojka

Zvanično: Monca poželela dobrodošlicu Katarini Lazović

katarina lazović monca

Stigla je i zvanična potvrda transfera o kojem se pričalo danima: Katarina Lazović će naredne sezone igrati za Moncu.

Pričala je srpska odbojkašica nedavno da će u Italiji nastaviti karijeru, a Monca je danas na klupskom sajtu poželela dobrodošlicu Katarini, koja trenutno u Riminiju predvodi podmlađenu reprezentaciju Srbije u Ligi nacija.

Veoma sam srećna zbog nove avanture koja me čeka u Monci i ne mogu da dočekam da dođem. Svi znaju da je Monca sada jedan od najjačih klubova u italijanskoj ligi i posle dve godine u Poljskoj želim da budem deo tog izazova. Moram da priznam da ne mogu da dočekam da počnem život u Italiji, mislim da će mi biti savršeno. Šta mogu da donesem mom novom klubu? Rekla bih – energiju. Svi mladi igrači imaju veliku energiju. Čula sam i da imamo mnogo navijača i jedva čekam da zaigram pred njima”, poručila je Katarina Lazović za Moncin sajt.

Sportski direktor italijanskog kluba Klaudio Bonati je sipao hvalospeve na račun Lazovićeve.

Lazović je veliki talenat. Iako je mlada, 1999. godište, već je stekla veliko međunarodno iskustvo koje dopunjuje izuzetan personaliti. Nije čudno što je kapitenka reprezentacije Srbije u Ligi nacija u Riminiju. Srećni smo što smo je doveli u naš klub, zato što verujemo da je sjajna investicija za nas, kako za sadašnjost, tako i za budućnost”, rekao je Bonati.

Katarina Lazović je od 2014. godine bila član Vizure, a potom je dve sezone igrala za poljski Lođ.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka