Pratite nas

Odbojka

Zvanično: Dajana Bošković u Zvezdi

Foto: OK Crvena zvezda

Šampionski mozaik crveno-belh dama dobio je još jednu važnu kockicu. Crvenu zvezdu je pojačala Dajana Bošković koja igra na poziciji korektora. Reprezentativka Bosne i Hercegovine u bogatoj karijeri igrala je u Turskoj, Poljskoj, a u Zvezdu stiže iz Kine.

Dajana je na promociji na Marakani istakla da je srećna što je u najtrofejnijem srpskom klubu.

Kad sam čula da sam dobila ponudu od Crvene zvezde bilo mi je veoma drago. Igrala sam u Srbiji pre deset godina i povratak je nešto veoma veliko za mene. Drago mi je što se odbojka u Srbiji diže, ide uzlaznom putanjom. Pokušaću da opravdam očekivanja ekipe i Stručnog štaba. Što se tiče ekipe, imamo par iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i zadovoljstvo mi je raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tri treninga, prvi utisak je da ima mnogo žara i želje za napredovanjem i uspehom. Drago mi je što su ciljevi visoki i nadam se da ću pomoći i doprineti uspešnoj realizaciji“, rekla je Dajana Bošković.

Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, istakao je da crveno-beli nastavljaju svoj put ka osvajanju oba trofeja.

„Mislim da smo ovaj prelazni rok iskoristili na najbolji način. Zahvalio bih se sponzorima, menadžmentu kluba, Upravi bez njih ovaj korak ne bi mogao da se desi. Svi smo usmereni ka trofejima i izuzetno sam ponosan što se ovaj transfer desio. Pokazali smo ozbiljnost i nameru da dominiramo ove godine u domaćem prvenstvu“, rekao je Rosić.

Dajana Bošković priliku da debituje za Crvenu zvezdu imaće već u subotu kad se nastavlja Superliga Srbije. Crveno-bele u 14. kolu gostuju ekipi Srema.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka