Pratite nas

Odbojka

Žreb za EP danas u Skupštini grada Beograda

Žreb za EP sutra u Skupštini grada Beograda

Ceremonija žreba za Evropsko prvenstvo u konkurenciji odbojkašica biće održana večeras u Skupštini grada Beograda (Stari dvor) od 20 časova uz direktne prenose na TV Arena sport 1 i RTS 2.

Maja Ognjenović, kapiten i tehničar naše reprezentacije, učestvovaće u ceremoniji žreba kao ambasador EP 2021. Žrebu će prisustvovati i po jedan ambasador EP iz Bugarske, Hrvatske i Rumunije, a to su još Tijana Bošković iz Srbije, Žana Todorova i Elica Vasileva iz Bugarske, Nikolina Božićević i Samanta Fabris iz Hrvatske i Njeka Obiamaka Onjejekve i Adelina Budai Ungureanu iz Rumunije.

Beograd, Plovdiv, Zadar i Kluž Napoka biće gradovi domaćini šampionata, koje će biti održano od 18. avgusta do 4. septembra.

Utakmice A grupe igraće se u Beogradu, B grupe u Plovdivu, C grupe u Zadru i D grupe u Klužu Napoki. Mečevi osmine finala i četvrtfinala će se odigrati u Beogradu i Plovdivu.

Polufinalne utakmice, meč za treće mesto i finale biće odigrani u Beogradu.

Učesnici EP biće Srbija, Bugarska, Hrvatska, Rumunija, Turska, Italija, Poljska, Holandija, Nemačka, Rusija, Belgija, Azerbejdžan, Belorusija, Švajcarska, Švedska, Ukrajina, Grčka, Španija, Slovačka, Finska, Francuska, Mađarska, Češka i Bosna i Hercegovina.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka