Pratite nas

Borilački sportovi

Zlato za Ninu Radovanović na Gran priju u Zagrebu

Moćna Nina u četvrtfinalu!

Svi dobro pamtimo sjajne borbe koje je pružila Nina Radovanović na Olimpijskim igrama u Tokiju, gde joj je jako malo nedostajalo za medalju, pošto se zaustavila u četvrtfinalu.

Ona je ponovo rešila da nas obraduje, pošto je pobedila na međunarodnom Gran priju u Zagrebu. U polufinalu je svoju rivalku Tatjanu Koščak iz Hrvatske dobila prekidom u prvoj rundi, da bi u finalu za rivalku imala Nikolinu Čačić.

I ona je bila učesnica Olimpijskih igara u Tokiju i trenutno je najbolja bokserka Hrvatske. Skidala je kilažu kako bi nastupila u kategoriji do 52 kilograma, ali joj ni to nije pomoglo, pošto su sudije presudile da je naša Nina bila bolja.

Sjajno smo primljeni u Zagrebu. Bili smo i specijalni gosti kod predsednika njihovog saveza Bona Bošnjaka. Bilo im je zadovoljstvo da dve olimpijke boksuju na ovom turniru i time mu uvećaju značaj. Ja i moj tim smo zaista imali odlično gostoprimstvo. Takođe komentari svih, posebno službenih lica su da je meč bio sjajan. Ja sam prezadovoljna. Zahvaljujući Bokserskom savezu Srbije, sa Nenadom Borovčaninom na čelu omogućene su mi pripreme za Svetsko prvenstvo, na najvišem nivou koje su započele kampom u Beogradu, pa Rumuniji i taliji. Tada je stigla vest da je SP u Istanbulu odloženo za mart, tako da je ovaj turnir dobro došao da se popuni kalendar“ rekla je Nina, piše Telegraf.

Poručila je da je ovo samo prva od mnogih medalja u narednom periodu.

Nema stajanja. Grand pri u Zagrebu je bio sjajna provera i prvi u nizu od onih na kojima ću nastupati do Svetskog prvenstva u Istanbulu 2022“, dodala je srpska bokserka.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi