Pratite nas

Rukomet

Železničar se pojačao za proleće

Železničar je prvi deo sezone završio na trećem mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasirane Jagodine i dva od Crvene zvezde. Tim iz Inđije želi u nastavku sezone da ostane u borbi za plasman u plej-of, da ima bitnu ulogu u šampionatu, a ako se ukaže prilika i da pomrsi konce favoritima.

Šampion Srbije od pre dve godine, kako bi ostvario zacrtane ciljeve, angažovao je iskusnog pivotmena Jelenu Agbabu, kao i desnog beka Dušanu Kovačić.

„Srećna sam što sam se priključila Železničaru, pre svega, zbog sjajne atmosfere i dobrih devojaka, koje će mi pomoći da se vratim u formu. Sa trenerom Vladom Šimičićem radim od početka karijere i da znam da će mi pomoći da se vratim u staru formu„, kaže dugogodišnja reprezentativka Jelena Agbaba, koja je napravila pauzu zbog porođaja.

Iskusna pivotmenka je dodala:
„Imamo mladu i kvalitetnu ekipu. Ako damo na svakoj utakmici maksimum i slušamo instrukcije trenera, sigurno ćemo ući u plej-of, a rezultati će kasnije doći sami. Nemamo čega da se plašimo, sigurno možemo da ostvarimo visoke ciljeve“, jasna je Agbaba, koja se u srpski rukomet vraća posle sedam godina provedenih u inostranstvu.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet