Pratite nas

Fudbal

Violeta Slović: Ponosna sam što sam celu karijeru provela u Srbiji

Četvrti put Fudbalski savez Srbije dodelio je Zlatnu loptu, prestižnu nagradu za najbolju fudbalerku u zemlji.

Kao i prvi put, 2019. godine, laureat je Violeta Slović, kapitenka fudbalske reprezentacije Srbije i šampiona države Spartaka.

Violeta nije krila oduševljenje zbog dobijenog prestižnog priznanja.

Uspeh je kada radite ono što volite i uspeh je proizvod sreće. Uspeh čine ljudi. Ne bih bila ovde da nisam imala ljude oko sebe koji su mi pomogli da postanem po drugi put najbolja fudbalerka Srbije. Hvala mojim saradnicima, saigračicama i pre svega, mojoj porodici da budem među odabranima“, poručila je Slović.

Rođena Kragujevčanka je najveće uspehe u karijeri ostvarila u dresu Spartaka. Pa iako je sad već u zenitu karijere, nikada nije otišla da igra u inostranstvu.

„Ponosna sam što sam celu karijeru provela igrajući u Srbiji. Zato ovo priznanje ima posebnu težinu i draž. Veliko hvala FSS-u koja će me motivisati da budem još bolja i da još više doprinosim srpskom fudbalu“.

Imala je Violeta poruku i za ostala dva dobitnika, za Dragana Stojkovića koji je proglašen za trenera godine i za najboljeg fudbalera u 2023. Aleksandra Mitrovića.

„Čestitam Aleksandru Miroviću i Draganu Stojkoviću i želim vam da sledeće godine sve nas obradujete. Uverena sam da ćemo sledeće godine i mi krenuti vašim stopama“, naglasila je Violeta Slović.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal