Pratite nas

Odbojka

Veliko priznanje za Jelenu Blagojević u Poljskoj

Sjajnu karijeru je Jelena Blagojević napravila u Poljskoj, navijači Rešova je obožavaju, a sada joj je stiglo i posebno priznanje, koje je obradovalo.

Jelena je izabrana za sportistkinju godine u Potkarpatskoj regiji, u kojoj se nalazi Rešov. Čak 62. put u istoriji su dodeljene nagrade za ovu poljsku regionalnu oblast, a Blagojevićeva je laureat u konkurenciji dama za 2021. godinu.

U obrazloženju stoji da je Jelena Blagojević kapitenka i najbolja igračica Developres Rešova, s kojim se borila za titulu prvaka Poljske, osvojila Superkup, igrala u Ligi šampiona. A, u prethodnoj godini je osvojila i medalju sa reprezentacijom Srbije na Olimpijskim igrama, posle čega se tiho, bez pompe, povukla iz državnog tima.

Želim da se zahvalim svima na ovom izuzetnom priznanju. Ne dešava se tako često da ovako vredno priznanje pripadne takmičaru iz timskih sportova. Zbog toga sam posebno srećna i dirnuta. Čestitam svim sportistima i svima vam držim palčeve. Mnogo hvala mom klubu“, napisala je Jelena, pored ostalog, na instagram profilu.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka