Pratite nas

Borilački sportovi

Velika Milica: Volela bih da je mogao ceo moj tim na postolje

milica mandić
Foto: Olimpijski komitet Srbije

Uoči puta za Tokio pričala je Milica Mandić će posle Olimpijskih igara najverovatnije završiti karijeru. Sa dve zlatne medalje sa najveće svetske smotre sportista… Malo li je?

Ipak, još pod naletom emocija, kada je sišla sa pobedničkog postolja, Milica je priznala da se možda i predomisli. Ona je još u najboljim godinama za tekvondo, a ni Igre u Parizu nisu tako daleko…

Neću mnogo da pričam unapred, volela bih da sada maksimalno uživam i odmorim se, a onda ćemo razmisliti za dalje„, pričala je Milica novinarima u Tokiju, a prenosi Mozzartsport.

Ona uvek, pa i sada, u prvi plan gura svoj tim, koji je radio sa njom svih ovih godina.

Ovo je tim koji pravi čuda, Na ulazu u naš klub Galeb piše: ‘Kuća tekvondoa – dom šampiona’. Mi uvek biramo pravi put i prave motive, trudimo se da svakim danom budemo sve bolji, odmalena smo naučeni da dajemo maksimum“, istakla je Mandićeva. Ovo je bio lep i turbulentan period zadnjih četiri-pet godina. Istinski sam želela da osvojim zlatnu medalju. I uspeli smo, ne samo ja već i Gale i Tijana i Marija i ceo tim koji je ostao kod kuće, porodica, verenik… Ovo je i njihova medalja, mnogo sam ponosna na sve što smo postigli“.

Imala je samo jednu želju, koja, ipak, ne može da se ostvari.

Apsolutno je najlepše od svega slušati svoju himnu, jer to budi emocije. Volela bih da je mogao ceo tim da stane na postolje i da zajedno završimo ove Igre„, iskrena je Milica Mandić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi