Pratite nas

Miks

Večeras na OI: Zorana i Jasmina, pa Ivana, Nina…

zorana arunović streljaštvo

Noć subota na nedelju doneće ponovo mnogo uzbuđenja, jer će se nekoliko naših devojaka nadmetati na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Sve su nade navijača u Srbiji da će drugi dan i svaki naredni biti kao prvi, odnosno kao petak na subotu i subota ujutro, kad je naša zemlja dobila srebrnog strelca Damira Mikeca, a onda i bronzanu tekvondistkinju Tijanu Bogdanović.

Večerašnji program, barem kad je reč o našim sportistima, otvoriće strelkinje Zorana Arunović i Jasmina Milovanović, koje će se takmičiti u disciplini vazdušni pištolj (10 metara). Njihova borba za finale počeće u 2.00 časa, a finalna gađanja trebalo bi da počnu oko 4.15 časova.

Otprilike u isto vreme na teren bi trebalo da izađe naša teniserka Ivana Jorović, čija će rivalka u prvom kolu biti Alison van Ujtvank iz Holandije.

Raspored kaže da će prva srpska bokserka u istoriji Igara, Nina Radovanović, istorijski prvi meč imati u 4.48 časova protiv Mandi Bujol iz Kanade. Reč je o kategoriji od 48 do 51 kilograma. Pobednik tog meča ide na Omelu Havjarimanu iz Burundija, a drugo kolo, odnosno osmina finala na programu je 29. jula.

Vreme je da krenu i ekipni sportovi, a čast da “preseku vrpcu” imaće odbojakšice Srbije u duelu protiv Dominikanske Republike u 7.20 časova.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks