Pratite nas

Miks

Večeras na OI: Kreću šampionke Evrope, Marica juri medalju, Nina opet na terenu…

Večeras na OI: Kreću šampionke Evrope, Marica juri medalju, Nina opet na terenu...

Noć pred nama i sutrašnje jutro doneće nove izazove za srpske sportistkinje na Olimpijskim igrama u Tokiju. Takmičenje će, konačno, početi za naše košarkašice, nove prvakinje Evrope, na tatami će džudistkinja Marica Perišić, a sledi i novi meč teniserke Nine Stojanović

Krenimo redom. Hronološki gledano, prva bi “u vatru” trebalo da zakorači Nina Stojanović, koju u 2. kolu singla očekuje okršaj sa 19. igračicom sveta Marijom Sakari. One će igrati prvi meč na terenu broj sedam i zato se očekuje da počne na vreme, odnosno u 4.00 časa.

U isto vreme, dakle od 4.00 časa, počinje program u džudou u kategoriji do 57 kilograma. Srpska predstavnica biće Marica Perišić, koja je pre tri meseca osvojila Gren slem u Kazanju, a pre dva joj je na Svetskom prvenstvu izmakla bronza.

Njen meč u 1. kolu je sedmi po redu, a rivalka joj je predstavnica Tima izbeglica, Sanda Aldas rođena u Siriji. Pobednica tog meča ide na Izraelku Timnu Nelson Levi, a mi se nadamo da će to biti upravo Marica.

A, onda dolazimo do košarkašica. Izabranice Marine Maljković počeće učešće na Igrama u 10.20 utakmicom protiv Kanade.

Nadamo se da će Marica Perišić dogurati što dalje i da ćemo je gledati u borbi za medalju. Ako se to ne dogodi, onda će sutrašnji program, što se tiče naših predstavnica, zatvoriti Anja Crevar. Ona će plivati u 12.34 na 200 metara mešovito.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks