Pratite nas

Odbojka

Ub objavio sastav za narednu sezonu

odbojkašice uba

Ostalo je još dosta do početka nove odbojkaške sezone, ali iz tabora šampiona Uba su poručili da su već napravili sastav koji će se boriti za odbranu titulu.

Tim koji je osvojio krunu je doživeo velike promene, pošto je šest odbojkašica otišlo. Tabor Uba napustile su Milana Božić, Katarina Lukić, koja se vratila u Srem iz Sremske Mitrovice, potom Jelena Vulin, koja će igrati u inostranstvu, za Dinamo iz Bukurešta. Dres je razdužila i Ana-Marija Mitrović, kapitenka ekipe, potom Anđela Stojković i na kraju Sanja Trivunović, koja je rešila da osvajanjem krune završi karijeru.

Ovim devojkama, koje su nam pomogle da dođemo do prve titule prvaka Srbije, se veoma zahvaljujemo i želimo im sve najlepše u nastvku karijere”, stoji u poruci Uba.

A, novi tim prvaka države čine:

Tehničarke Anđela Veselinović i Tijana Vrcelj, korektori Sara Pavlović, Anđelka Novosel, srednji blokeri Sofija Medić, Aleksandra Gligorić, Sara Vučićević i Aleksandra Đorđević, primači servisa Ljiljana Ranković, Ljubica Kecman, Nikolina Lukić i Teodora Pavlović i libera Sanja Đurđević i Katarina Đorđević.

Prvi trener ekipe biće Marijana Boričić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka