Pratite nas

Košarka

Tina Krajišnik: Navijači mogu da nam pomognu

Ajmo devojke! Srbiju korak deli od finala EP

Nova kapitenka košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik pozvala je navijače da dođu u dvoranu i pomognu timu da se probije kroz kvalifikacije do Svetskog prvenstva.

Veoma smo srećne što smo mi organizatori ovog turnira. Navijači mogu da nam pomognu, jer možemo da osetimo njihovu energiju. Igrale smo već jedan kvalifikacioni turnir u Beogradu, pre dve godine, za Olimpijske igre. Tada je bila sjajna atmosfera i nadam se da ćemo i ovoga puta ostvariti naš cilj“, poručila je Krajišnik.

Sa dozom opreza ekipa Srbije čeka večerašnji start kvalifikacija protiv Koreje. Tim je dosta izmenjen, vremena za uigravanje nije bilo mnogo, a ulog je ogroman.

Ovo je nova situacija za nas i imamo potpuno poverenje u stručni štab, a mi kao igračice možemo samo da pratimo i izvršavamo ono što se od nas traži. Za nas je veoma teška situacija, jer nismo imale dovoljno vremena da se pripremimo, kompletirale smo tim tek pre tri dana. Ovo je veliki izazov za nas i znamo šta znači kvalifikovati se na Svetsko prvenstvo, gde se borite protiv najboljih na svetu. To je naš veliki cilj i u ovom trenutku sve što možemo da uradimo je da iskoristimo svaki momenat da se što bolje pripremimo“, istakla je Tina Krajišnik.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka