Pratite nas

Odbojka

Tijana i Maja: Železničar ima svetlu budućnost

tijana maja

Odličan otpor je Železničar pružio Ezačibašiju, prvom favoritu za osvajanje CEV kupa, ali iskustvo i kvalitet su bili na strani turskog tima, koji je u Lajkovcu dobio prvu utakmicu sa 3:0.

Iako sada srpski predstavnik ima vrlo male šanse da prođe dalje, naše legendarne odbojkašice Tijana Bošković i Maja Ognjenović, udarne igle Ezačibašija, smatraju da je pred mladim timom Železničara svetla budućnost.

Zadovoljne smo pobedom, s obzirom na to da je ovo prva utakmica koju igramo ove godine u CEV kupu. Železničar je bio sjajan protivnik, pogotovo u prvom setu, koji je bio poprilično izjednačen, mogle su i one da ga osvoje. Mi smo na smirenost i iskustvo uzele taj prvi set i posle smo bez problema došle do 3:0. Sve u svmeu čestitke njima, mi ćemo se truditi da u revanšu odigrmao još bolje, jer imamo velike ambicije ove sezone u CEV kupu“, ocenila je Tijana Bošković.

Železničar nije uspeo, Ezačibaši nosi pobedu iz Lajkovca

Maja Ognjenović u neku ruku žali što su Lajkovčanke baš dobile Ezačibaši za rivala.

Znali smo da je Železničar dominantan u srpskoj ligi, ali ne još toliko spreman za evropsku scenu. Nažalost, nisu imali sreće na žrebu da dobiju nekog lakšeg protivnika. Svakako da je svetla budućnost pred njima, jer imaju mnogo mladih igračica koje igraju na zavidnom nivou“, istakla je Maja.

Kapitenka reprezentacije Srbije kaže da je uživala dva dana u domovini.

Uvek je lepo kad se igra kod kuće, ne sećam se kada sam poslednji put sa klubom bila u Srbiji, tako da je bilo pravo uživanje. Nismo imali mnogo vremena da budemo sa porodicom i prijateljima, ali je prijatno biti među svojim ljudima, bila su ovo lepa dva dana“, kaže Maja Ognjenović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka