Pratite nas

Odbojka

Terzić: Nisam znao da odlazim

Italijanski i ruski mediji su preneli informaciju da se selektor odbojkašica Srbije Zoran Terzić dogovorio sa Odbojkaškom federacijom Rusije da preuzme žensku selekciju.

Ipak, on je ostao zatečen tom informacijom, koja se ispostavila – novinarskom “patkom”.

Gde se pojavilo da ja nisam selektor Srbije? Ruski i italijanski mediji? Bravo… Nisam znao. Lepo je znati da se bar interesuju, što se kaže“, prokomentarisao je Terzić za Novu.

Pojasnio je i da li ima istine u tome da će napustiti Srbiju posle 20 godina uspešnog rada i preuzeti Rusiju.

„Istine ima onog momenta kad krenu ozbiljni pregovori i razgovori, kad ima neke konkretne priče u tome, a sve te glasine, priče koje se provlače ne mogu da shvatam za ozbiljne. Ne kažem da 100 posto nikada neću napustiti reprezentaciju Srbije i da neću otići u neku drugu. Pogotovo rusku, to je jedina himna koju mogu da slušam osim srpske pre ili posle utakmice, malo sam, da ne kažem rusofil. Druge himne bi mi teško bilo da slušam. Nema istine u smislu da ima konkretnih priča u vezi toga, nego samo neke glasine koje se provlače“.

Ruski mediji su pisali da je bilo pregovora tokom 2019. godine, ali selektor Srbije pojašnjava sve detalje.

Nije tačno, 2017. ili 2018. je bilo neke priče, ali odustali su od toga. Jednostavno nisu našli ili im nije bio interes da mene dovedu. Nisu krenuli u konačne pregovore, bila je samo priča, otprilike kao i sada, možda nešto više nego sada. Ništa strašno”, zaključio je Terzić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka