Pratite nas

Odbojka

Terzić mnogo ljut: Bitno im je da pobede i što pre odu u hotel….

zoran terzić

Naša ekipa igra do onog momenta kada vidi da može da pobedi bilo kakvom igrom. Ne interesuje ih kvalitet igre, nego da što pre završe utakmicu i odu u hotel, izjavio je selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić posle pobede sinoć protiv Mađarske sa 3:0 i plasmana u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Moja uloga jeste da im objašnjavam koliko je to opasno i da ispadanje iz ritma može da bude pogubno za naredne utakmice. Njihovo je da rade ono što misle da treba. Videćemo kako će ići do kraja“, rekao je Terzić.

Protivnik u četvrtfinalu biće Francuska, koju je Srbija već jednom savladala na šampionatu.

„Francuska je, po mom mišljenju, sigurno najprijatnije iznenađenje na ovom Evropskom prvenstvu. Ne zbog rezultata, već zbog načina na koji igraju i ekipe koju imaju. Vidi se da ekipu spremaju za Olimpijske igre u Parizu. Mlada su i vrlo perspektivna ekipa. Još uvek ne mogu da se nose sa vrhunskim reprezentacijama, jer nemaju iskustvo. Ne bi trebalo da imamo problema da pobedimo tu utakmicu, ali mogli bismo da napravimo spektakl“ , rekao je Terzić.

Srska odbojkašica Tijana Bošković rekla je da je razlika u kvalitetu protiv Mađarske bila i više nego očigledna, ali da su se trudile da odigraju što bolju utakmicu.

„Nadam se da ćemo biti još bolje u četvrtfinalu. Predstojeće utakmice su najvažnije na turniru“, izjavila je Bošković.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka