Pratite nas

Odbojka

Terzić ljut i pored pobede: Ovako se gubi Evropsko prvenstvo

zoran terzić

Maksimalna pobeda od 3:0, Belgija ni u jednom momentu nije ni zapretila, ali je Zoran Terzić nezadovoljan. Štaviše – ljut.

Selektoru reprezentacije Srbije se nije dopalo izdanje odbojkašica, pogotovo odnos prema igri.

Pobeda 3:0 kao i juče, s tim što sam juče bio zaista zadovoljan načinom na koji smo igrali i odnosom prema utakmici. A danas je to zadovoljstvo preraslo u, ne mogu da kažem ni nezadovoljstvo, nego nešto mnogo gore – a ta reč nije za kamere. Ovako se ne igra. Ovako se gubi Evropsko prvenstvo bez obzira što smo pobedili 3:0. Ispadanje iz ritma, totalna dekoncentracija u terenu, opuštena varijanta gde se zna da ćemo pobediti. I igra kakva već jeste bila. Nadam se da će se dozvati pameti na vreme… Ništa drugo„, rekao je Terzić posle meča.

Sutra je dan pauze, a posle toga Srbiju čeka meč sa Azerbejdžanom (utorak, 20.00), pa sa Rusijom.

„Pokazalo se da je Azerbejdžan najslabija ekipa u grupi. Došli su sa nekom ekipom koju niko ovde ni ne zna. Slabo igraju i iskreno govoreći to će biti jedno mučenje, kao i danas. A Rusija – ako budemo ovako igrali nemamo šta da tražimo na toj utakmici. Mlada ekipa, veoma kvalitetna i perspektivna, imaju igrače koji će zaista biti vrhunski za koju godinu. Željni su uspeha, željni da nas pobede. Apsurdno je, a siguran sam da će tako biti – Rusija će imati mnogo veću želju da dobije nas, nego mi njih. A mi njih na evropskim prvenstvima nikada u istoriji pobedili nismo. Imamo bilans nula pobeda. Toliko…”, podvukao je Terzić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka