Pratite nas

Rukomet

Teodora Veličković: Dolazak u Zvezdu najbolji potez

Iako je Crvena zvezda prvi i najveći favorit za osvajanje titule prvaka Srbije, agilna uprava ovog tima je rešila da baš ništa ne prepušta slučaju. Tako je crveno-beli tim pojačala reprezentativka Srbije, jedna od najboljih igračica lige i dve godine zaredom prvi strelac elitnog ranga Teodora Veličković.

Sjajni levi bek je godinama među vodećim srpskim igračicama, predviđaju joj lepu i uspešnu karijeru, a od nje se očekuje da uz Jovanu Jovović bude lider i u reprezentaciji.

“Mislim da je dolazak u Crvenu zvezdu bio najbolji potez, dobar korak ka ostvarenju nekih većih ciljeva. Zanima ih samo titula, fokusirani su na uspeh i žele da budu najbolji, a ja sam neko ko voli da pobeđuje, pa smo se brzo dogovorili. U timu je pobednička atmosfera, a sa Milanom Vujkom sam se oko svega dogovorila za pet minuta. Ne moram da idem u inostanstvo po svaku cenu, sve što sam želela imam sad u crveno-belom timu, sjajno organizovan, vrhunski klub”, rekla je Teodora Veličković, koja je u Zvezdu stigla iz Naise.

Kakvi su prvi utisci?

“Jako lepi. Super se osećam, srećna sam, nisam imala nikakvih problema sa prilagođavanjem, iako je sve novo. Uspela sam za dva treninga da se povežem sa igračicama, upravom, uopšte nisam imala osećaj da je sve novo”.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet