Pratite nas

Odbojka

Svi uz TENT, polufinale je na vidiku

Još korak deli odbojkašice TENT-a da naprave senzacionalni uspeh i plasiraju se u polufinale Čelendž kupa.

Obrenovčanke su u prvom meču u Rumuniji pobedile Medžidiju sa 3:1, tako da će im večeras u revanšu na svom terenu (19.00) biti dovoljna dva seta da prođu dalje. A, na tom narednom koraku bi ih čekala španska Laguna.

Trener Vladimir Vasović kaže da će njegov tim biti potpuno spreman za iskušenja u revanšu.

S obzirom na neke zdravstvene okolnosti koje nas prate već duže vreme, gledaćemo da budemo što spremniji za utakmicu. Pobeda koju smo ostvarili je velika stvar za nas, vetar u leđa koji će nam pomoći da u ovoj drugoj utakmici, za koju smatram da će biti mnogo teža. Prva utakmica je sigurno bila iznenađenje za njih, jer neke devojke su igrale koje nisu toliko tokom sezone. Sada će doći spremniji na revanš“, smatra Vasović.

Laguna bacila rukavicu TENT-u

Kapitenka Jelena Stanimirović poručuje da TENT zanima samo pobeda i u revanšu.

Devojke iz Rumunije neće doći ovde pognute glave, jer su pre svega izuzetno iskusne sve do jedne. Imaju i one šanse da se plasiraju, ali na našoj strani su i domaći teren i to što nam za prolaz trebaju samo dva seta. Međutim, mi ćemo u svakom slučaju ići na pobedu. Nadam se da ćemo uspeti da slavimo i da se plasiramo u polufinale“, poručuje Stanimirovićeva.

Ceo Obrenovac je oblepljen plakatima u kojima se navijači pozivaju da dođu u dvoranu i pomognu devojkama da naprave veliki uspeh. Biće to sjajna noć za sport u ovom gradu, ali i za celu srpsku odbojku.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka