Pratite nas

Miks

Sutra počinje EP u kajaku, Srbija sa četiri devojke

milica novaković kajak

Evropsko prvenstvo u kajaku biće održano ove nedelje u Poznanju, a Srbiju će predstavljati 17 takmičara u ukupno 13 disciplina. Od toga će biti četiri devojke.

Sutra će se u prepodnevnim kvalifikacijama takmičiti Kristina Bedeč u jednosedu na 1.000 metara. Potom će popodne kvalifikacije voziti Milica Novaković u jednosedu na 500 metara.

Narednog dana, u petak, učestvovaće ostatak srpskog tima. U kvalifikacijama u jednosedu na 200 metara učestvovaće Milica Novaković.

Potom slede kvalifikacije na 200 metara i to Milica Novaković predstavljaće Srbiju u jednosedima, a u dvosedima Marija Dostanić i Anastazija Bajiku.

Kristina Bedeč će u nedelju od 14.41 biti u finalu jednoseda na 5.000 metara.

Od muškaraca na EP će učestvovati Bojan Zdelar u jednosedu na 1.000 metara i dvosed Marko Tomićević i Milenko Zorić na istoj dužini. Zatim će se Branko Lagundžić takmičiti u jednosedu na 500 metara, a u dvosedu Ervin Holpert i Anđelo Džomba. Četverac na 500 metara predstavljaće Nebojša Grujić, Marko Novaković, Vladimir Torubarov i Marko Dragosavljević. Strahinja Stefanović u jednosedu, a Nebojša Grujić i Marko Dragosavljević u dvosedu takmičiće se na istoj dužini.

Poznanj će biti domaćin pošto je Duisburg odustao od organizacije.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks