Pratite nas

Borilački sportovi

Stvarno je CARICA: Milica povređena došla na Igre!

milica mandić

Milica Mandić je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a njeg dečko je otkio nešto što niko nije znao – da je srpska tekvondistkinja povređena došla u Tokio!

Milica se povredila 25 dana pred put u Tokio, pa njeno zlato utoliko dobija još više na značaju.

Njen verenik Marko Đuričić, takođe član tekvondo kluba Galeb, ispričao je šta se sve dešavalo.

“Nisam spavao sinoć, bio je plan da ustanemo za njenu borbu, ali nije bilo spavanja. Svi zajedno smo gledlai u klubu sa trenerima. Bitno da je ona spavala i iznela sav pritisak”, ispričao je Miličin izabranik.

Priznao je i da je sve teže gledati, jer se nekad i sam borio, a sada je tekvondo trener.

“Bio sam i na Svetskom prvenstvu, radio sam sa najboljim borcima na svetu, kada ne možeš da utičeš, a znaš kroz koliko je teških trenutaka prošla… Onda je sve teže. Pripreme, tenzije, imala je čak i malu povredu pre 25 dana, u pitanju je mišić zadnje lože, što malo ko zna”, otkrio je Đuričić i dodao:

“Bilo joj je jako teško, jer je bila u neverovatno dobroj formi. Prosto desi se svakom, jedan nezgodan pokret i dođe do male rupture… Čak je i trenirala prvih 20 dana, imala je dva treninga dnevno i tri terapije, i sve je izdržala. Nikada nije padala ispod četvrtog mesta još od Londona i Olimpijskih igara 2012. godine. Učinila je sve nas ponosnim i mnogo dece će početi opet da trenira tekvondo”.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi