Pratite nas

Odbojka

Srpski predstavnici bez pobede prvog dana EP u Izmiru

nataša i nađa čikuc

Nataša Čikuc i Nađa Čikuc, sa trener Milenom Matić, kao i Uroš Muškinja i Lazar Loboda, sa trenerom Branislavom Nikolićem, predstavljaju Srbiju na Evropskom prvenstvu u bič voleju za igračice i igrače do 20 godina u Izmiru.

Prvog dana takmičenja srpski reprezentativci su zabeležili tri poraza. U konkurenciji odbojkašica, u F grupi, Šveđanke Malm/Anderson su u 1. kolu pobedile Natašu i Nađu Čikuc sa 2:1 (19:21, 21:17, 17:15), dok su u 2. kolu Ukrajinke Kmil/Lazarenko pobedile reprezentativke Srbije sa 2:0 (21:8, 21:6). Nataša Čikuc i Nađa Čikuc će danas u poslednjem, 3. kolu F grupe igrati protiv Turkinja Gokčen/Ozdemir, a pobednik će nastaviti takmičenje u razigravanju za plasman u osminu finala.

U konkurenciji odbojkaša, u E grupi, u 1. kolu su Austrijanci Stokhamer/Krasnig pobedili srspki par Muškinja/Loboda sa 2:1 (14:21, 21:12, 15:12). Srpski reprezentativci će danas u 2. kolu igrati protiv holandskog para Verstegen/Ojman, a zatim u 3. kolu protiv turskog para Kurt/Tur.

Plasman u nastavak takmičenja izboriće prve tri ekipe iz svake grupe, s tim što će prvoplasirana ekipa obezbediti direktan plasman u osminu finala.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka