Pratite nas

Košarka

Sonja Vasić za kraj karijere: Idemo po bronzu

sonja vasić

Teško je bilo šta reći za ovu utakmicu, ali kad ste na Olimpijskim igrama, pa iz pauze od tri dana, idete ođednom u ono najvažnije, malo je neobično“, izjavila je selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković posle poraza od SAD (79:59) u polufinalu.

Selektorka nije bila previše razočarana igrom protiv apsolutnog favorita za zlato.

Ono što je pozitivno iz ove utakmice je energija igračica sa klupe, opet su pokazale da smo tim, i one koje su nekad bile nosioci i polako završavaju, kao Čađo i Butulija, danas su pokazale da nemaju probleme s tim, kao i mala Anđela Dugalić, koja je odigrala hrabro, pokazala talenat i zašto je tu“, izjavila je Maljković srpskim izveštačima u Tokiju.

Košarkašice bez šansi protiv SAD, za odličje sa Francuskom

Srbija će sutra igrati za bronzu protiv Francuske, a Sonja Vasić se nada da će medaljom završiti karijeru.

Nismo uspeli da budemo veći izazov za Ameriku, nadali smo se da ćemo moći bar neki period da se nosimo s njima. Ne treba se sada ni mnogo time optereshivati, preostaje nam da se što pre oporavimo i okrećemo se meču za bronzu, koji je sada najvažniji. Nadam se da ćemo uspeti da se konsolidujemo i osvojimo još jednu medalju ta Srbiju„, rekla je Vasić.

Ona je dodala da ne razmišlja mnogo o tome što joj je poslednji meč i da joj je veoma važno što se to dešava sa reprezentativnim koleginicama sa kojima je bila zajedno svih prethodnih godina.

Nekako sam se više plašila četvrrfinala, da tu ne bude kraj. Sad sam ovde, deo sam tima i želim da uzmemo medalju„, istakla je Vasić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka