Pratite nas

Fudbal

Šok u SAD: Talentovana golmanka izvršila samoubistvo

Svet američkog fudbala potresla je vest da je Keti Mejer, jedna od najtalentovanijih fudbalerki te zemlje, izvršila samoubistvo u 22. godini.

Keti je bila golmanka i kapitenka NCAA ekipe Stanford Univerziteta, a blistavi talent potvrdila je prošle godine kada je sjajnim nastupima donela titulu državnog prvaka. Bila je spremna i za debi u američkom timu.

U utorak ujutro je pronađena mrtva u svojoj sobi u kampusu univerziteta u Kaliforniji. Nakon nekoliko dana ćutanja u kojim se nije govorilo previše o njenoj smrti, forenzičari su u petak potvrdili da je u pitanju samoubistvo.

Javnost je šokirana, jer je reč o uspešnoj sportistkinji, uspešnom studentu istorije…

Činilo se da joj se život smeši, a njena majka je otkrila šokantne detalje kazavši da bi za sve mogao biti kriv e-mail kojeg je primila.

Keti je branila svoju saigračicu zbog jednog incidenta i suočavala se s posledicama zbog toga. To pismo je bilo kao poslednje, trebalo je da ima suđenje. Mislimo da je to jedino što je moglo naterati na ovo“, kazala je njena majka Đina.

Mejer će biti upamćena po fenomenalnim odbranama penala kada je njen Univerzitet u finalu američkog prvenstva pobedio Severnu Karolinu.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal