Pratite nas

Borilački sportovi

Sjajne vesti iz Tbilisija: Tri srpske bokserke obezbedile medalje

dragana jovanović
Dragana Jovanović proslavlja pobedu

Tri srpske bokserke su otputovale na Evropsko prvenstvo za juniore, koje se održava u Tbilisiju i danas su sve tri obezbedile medalju!

Posle uspešno preguranih prethodnih rundi, danas svu tri imale četvrtfinalne mečeve i sve tri su trijumfovale. Time su obezbedile osvajanje makar bronze, a moći će rasterećeno da se bore za finale.

Prva je u ring ušla Dragana Jovanović, čija je protivnica bila Irina Cibuova iz Moldavije. Nije bilo neizvesnost, sva petorica sudija su dala prednost Dragani i sa 5:0 je dobila meč.

Potom je Anastasija Bošković ukrstila pesnice sa Vivi Jokinen iz Finske. Bilo je vrlo tesno, srpska bokserska je pobedila sudijskim preglasavanjem 3:2. Posle sjajne druge runde, koju je ubedljivo dobila, Anastasija je bila slabija u trećoj, ali je uspela da izvuče pobedu.

Na kraju je zablistala i Đina Miletić, kojoj je protivnica u borbi za polufinale bila Gabri Sinickaite. Zanimljivo je da su sva petorica sudija prvu rundu bodovala u korist naše, a drugu u korist litvanske bokserke. Ipak, u odlučujućoj je Đina bila bolja i sa 4:1 je izvojevala trijumf.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Borilački sportovi