Pratite nas

Tenis

Serena Vilijams: Za penziju sam odavno spremna, želim još dece

serena vilijams tenis

Jedna od najboljih teniserki sveta svih vremena, po mnogima i najbolja, Serena Vilijams kaže da nema problem s tim što joj je karijera došla do kraja i da će lako preseći kada bude osetila da treba reket da okači o klin.

Serena nije igrala od sredine prošle godine kada je eliminisana na Vimbldonu, a sa 40 godina jasno je i njoj da nisu velike šanse da ostvari veliki san i osvoji 24. grend slem, koji godinama juri, da bi postala najtrofejnija svih vremena.

Spremna sam za taj dan kada dođe. Spremam se više od decenije za taj dan kada budem rekla zbogom tenisu. Ako ste gledali film koji je nedavno izašao “Kralj Ričard”, videli ste da je moj otac uvek govorio da se treba za sve na vreme pripremiti”, poručila je Amerikanka.

Ona je istakla i da zna šta najviše želi u ovom trenutku.

Definitivno želim da imam više dece. Ravnoteža je ključ u životu i trudim se da pronađem taj balans između svega”, dodala je Serena, koja ima ćerku Olimpiju.

'She is a mini Serena' - Azarenka on Williams family and her social network
'She is a mini Serena' - Azarenka on Williams family and her social network

‘She is a mini Serena’ – Azarenka on Williams family and her social network

„I don’t know, it’s always like, OK, are we ready? And I know the clock is ticking so I’m just like OK, I need to figure out when that’s going to be, but hopefully soon when I will feel no pressure,“ she said.

Williams missed this year’s Australian Open following advice from her medical team, saying she is not where she “needs to be physically to compete”.

She admits that she finds some days “overwhelming” as she balances the different areas of her life.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Tenis