Pratite nas

Sportovi u vodi

Selektorka Ćorović odredila spisak putnica na EP u Šibeniku

vaterpolo do 17 godina
Foto: ŽVK Crvena zvezda

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije do 17 godina od 21. do 29. avgusta učestvuje na Evropskom prvenstvu u Šibeniku, a selektorka Ivana Ćorović odredila je spisak igračica za ovo takmičenje.

Učestvuje ukupno 19 selekcija, Srbija će igrati u grupi A sa Španijom, Izraelom, Velikom Britanijom i Češkom. U prvom kolu, 21. avgusta, Srbija od 10:30 igra sa Češkom. Dan kasnije od 21 sat sastaje sa Španijom, a u narednom kolu će biti slobodna. Zatim će, 24. i 25. avgusta igrati najpre sa Izraelom od 21 čas, a potom i sa Velikom Britanijom od 16:30.

Na spisku su: Miona Ivković (Taš 2000), Lili Kučera (Seged), Tara Pejčić (Crvena zvezda), Staša Ilić (Šabac), Ivana Tokić (Spartak), Jana Lujić (Crvena zvezda), Tijana Lukić (Crvena zvezda), Ana Andrejić (Palilula), Jovana Todorovski (Crvena zvezda), Milica Zelić (Crvena zvezda), Anastasija Koreni (Crvena zvezda), Jovana Radonjić (Taš 2000) i Iva Marinković (Taš 2000).

Tokom pripremnog perioda smo odradili sve što je bilo planirano. Učestvovali smo na dva turnira u Mađarskoj i tamo smo mogli da vidimo gde smo i šta možemo da popravimo. Zadovoljna sam kako su protekle pripreme, iako je bilo manjih problema. Imamo mladu, ali kvalitetnu ekipu, u kojoj vlada dobra atmosfera i energija. Potrudićemo se da konstantno budemo na našem maksimumu i nadam se da ćemo pokazati koliko možemo”, kaže Ivana Ćorović, selektor ove selekcije.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Sportovi u vodi