Pratite nas

Košarka

Saša Čađo: Zahvalna sam što sam deo ovog tima

Imale su Korejke šansu da izbegnu poraz protiv Srbije, jurile su trojku za nepunih sedam sekundi koliko je ostalo bilo do kraja. Tražili su s naše klupe da se napravi faul pre šuta, da bi rivalke imale dva bacanja, ali je Park uspela nekako da izbori prostor za šut. I onda – bam!

Banana Saše Čađo za veliku radost srpskih reprezentativki i za prvu pobedu (65:62) u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koje će biti održano krajem septembra ove godine.

Košarkašica poljskih Polkovica bila je jedna od najzapaženijih u našem timu, ali to se od nje i očekuje posle smene generacije. Da bude jedan od nosilaca igre, da povuče i odigra šmekerski kad je najpotrebnije. Baš kao kad je „zalepila“ Korejku…

„Zaista sam zahvalna što sam deo ovog sjajnog tima i što radim sa Marinom Maljković. Ponosna sam na sve. Prvi cilj je bio da se borimo, jer je to naša igra, da se borimo svakog sekunda. Dale smo sve od sebe i pobedile. Uvek sam verovala u to kako moj tim radi. Nastaviću da verujem, jer ove devojke imaju energiju i žele da urade šta treba za zemlju. Nadam se da ćemo nastaviti sve što je radila prethodna generacija. Oduvek nas krasi ta naša velika borbenost i ono što bih rekla svaka devojka koja dobije priliku da igra za ovaj tim, igra srcem. Ne razmišljaš, daješ sve od sebe jer tako želiš, jer ti je tim na prvom mestu“, rekla je Čađo.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka