Pratite nas

Odbojka

Sari Lozo preti suspenzija!?

U danima najveće slave, nakon što se svetu predstavila kao otkrovenje u reprezentaciji Srbije u Ligi nacija, nadvila se ozbiljna afera nad Sarom Lozom.

Kako tvrde brazilski i italijanski sajtovi, Sari Lozo preti suspenzija sa svih terena, jer se tvrdi da je potpisala ovog leta za dva kluba!?

Sara je najpre stavila paraf na ugovor sa rumunskim Lugošem, po kojem je trebalo da zaradi 90.000 evra za godinu dana. Međutim, njeno je odjeknulo nakon Lige nacija i stigla joj je na sto fenomenalna ponuda od japanskog kluba Ageo Madiks.

Po tom ugovoru Lozo bi zaradila skoro tri puta više – 250.000 evra za godinu! I srpska odbojkašica je, tvrde stranci, potpisala i taj ugovor.

Rumuni su ponudili izlaz iz cele situacije, tražili su od Japanaca 100.000 evra za obeštećenje, ali su ovi odbili da to plate. I sada je nastala pat situacija, koja dovodi u opasnost karijeru Sare Lozo. Ukoliko se dva kluba ne dogovore, Svetska odbojkaška federacija neće imati kud nego da suspenduje Saru za narednu sezonu, što bi bila katastrofa.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka