Pratite nas

Košarka

Saopštenje Kraljeva povodom odlaska Rejven Bejker

Iznenađenje iz Kraljeva je da je klub napustila Rejven Bejker, jedna od najboljih košarkašica tima ove sezone.

Ipak, van terena je nešto dosta slabije „štimalo“ nego na njemu, a uprava kluba je u zvaničnom saopštenju objasnila šta se dešavalo prethodnih meseci.

Prvi problem jeste bio njen stan, u kojem se jeste pojavila buđ. Sekretar i trener su je posetili i blago rečeno ostali u šoku, gde je više nego očigledno da nije čišćen, niti je prozor otvaran mesecima. Mi posedujemo fotografije kako je izgledao pre nego što se ona uselila u isti, a totalno se razlikuju od fotografija sadašnjih.

Nakon toga ponuđen joj je hotel, mada je ona odbila bilo kakav razgovor, čak ostala dosledna svojoj odluci i na razgovora sa saigračicama, pošto je momenat u kojem odlazi i napušta tim zaista loš po ekipu“, stoji u saopštenju.

Iz Kraljeva kažu da su imali spor i sa menadžerkom koja zastupa Rejven i njenim provizijama.

Dodaju u klubu i dodatne probleme koje su imali sa košarkašicom.

Rejven je u više navrata propuštala treninge, gde ne obavesti trenera zašto ne dolazi na iste. Jednom prilikom je izgovor bio da se plaši mraka (u 16h je bio trening) i da ne može sama. Pa smo i zbog toga organizovali da neko uvek ide po nju. Dosta puta je zahtevala ren-a-car zato što joj je stan udaljen od hale 10 minuta hoda. I tako u nedogled.

Istinski nam je žao zbog njenog odlaska, značila je ekipi na terenu. Politika našeg kluba je da nikog na silu nećemo zadržavati. Trudimo se da maksimalno ispoštujemo igrače, pomenuta igračica je isplaćena do poslednjeg  dinara, kao i sve ostale. Terapije, masaže, posebni obroci, specijalni oporavci…

Ono što zasigurno nećemo dozvoliti je da se neko ponaša van disciplinskog pravilnika kluba i da neko ne shvata i ne poštuje trud i rad svih ljudi koji su uključeni u ovaj projekat zvani ŽKK Kraljevo“, stoji u klupskom saopštenju.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka