Pratite nas

Odbojka

Santareli: Sa Srbijom napadam svetski vrh

Novi selektor odbojkaške reprezentacije Srbije, Danijele Santareli, poručio je da sa našom selekcijom želi da napadne svetski vrh. Ove godine srpske odbojkašice očekuje Svetsko prvenstvo, a cilj jednog od najboljih stručnjaka na planeti biće, po svemu sudeći, osvajanje titule.

Santareli je u prvom obraćanju sa pozicije selektora Srbije poručio da jedva čeka prve radne dane sa našim devojkama.

„Velika mi je čast i privilegija da budem selektor Srbije. Imate jedan od najboljih timova na svetu. Pratio sam ga prethodnih godina i naročito prošle sezone i divim se vašim rezultatima i uvek prisutnom željom za pobedom, koja krasi ovaj tim. Hvala Odbojkaškom savezu Srbije na poverenju koje mi je ukazao i na ovako sjajnoj prilici. Čeka nas teška godina, već predstojećeg leta imaćemo velike izazove u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu. Daćemo sve od sebe da nastavimo sa sjajnim rezultatima i da Srbija ostane u vrhu svetske odbojke. Radićemo naporno, daćemo se maksimalno i želimo da narod u Srbiji bude ponosan na nas. Jedva čekam da se vidimo i da počnemo da radimo“, poručio je Santareli.

Predsednik OSS Zoran Gajić s ponosnom naglašava da je Srbija posle dugogodišnje uspešne saradnje sa Zoranom Terzićem uspela ponovo da angažuje vrhunskog stručnjaka.

„Veoma je važno da je novi selektor trener koji je osvajao najveće titule na svetskom i evropskom nivou, a zna i kako se stiže do pehara u kup takmičenjima. U svom timu radi s najboljom odbojkašicom sveta Paolom Egonu i uopšte sa igračicama top nivoa. To nam daje za pravo da verujemo i da budemo sigurni da će se lepo osećati u društvu naših reprezentativki, koje su naučene da pobeđuju. Santareli je izrazio želju i spremnost da nastavi niz rezultata koje naša reprezentacija ima, a naše je da mu omogućimo maksimalne uslove“, poručio je Gajić.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka