Pratite nas

Rukomet

Šampion upalio motore

Rukometašice Jagodine počele su pripreme za novu sezonu. Aktuelne šampionke ući će u novi takmičarsku godinu sa novim timom, tačnije prilično izmenjenim u odnosu na prethodni.

Ipak, nešto ostaje staro – ambicije i ciljevi. Jagodinke, koje će s klupe i dalje predvoditi Dragan Markov a na terenu u ulozi kapitena Jelena Gojković, pokušaće da u predstojećih desetak meseci odbrane sve domaće trofeje.

“Jedva smo čekali da počnu pripreme, uželeli smo se rukometa. Ekipa se mnogo promenila, veliki broj devojaka je otišao, ali doveli smo dobre igrače. Cijevi su uvek isti, da se osvoje prvenstvo, Kup i Superkup. Obećavamo bespoštednu borbu, ostavićemo srce na terenu i tu se ništa neće promeniti u odnosu na prethodna izdanja“, poručila je kapitenka Gojković.

Treneru Markovu na prozivku su se javile sledeće igračice: Aneta Adžić, Anđela Nišavić, Lidija Vujadinović, Petra Stojanović, Nataša Lovrić, Teodora Majkić, Nada Ćorović, Tamara Kostić, Katarina Radović, Katarina Bojčić, Srna Sukur, Marija Janjić, Tijana Simatović i pomenuta Jelena Gojković.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet