Pratite nas

Odbojka

Šampion na kolenima! Jedinstvo slavilo u Ubu

jedinstvo stara pazova
Foto: Jedinstvo Stara Pazova

Biće ovo, po svemu sudeći, veoma uzbudljivo prvenstvo, ako je suditi po prva tri kola. Na čelu tabele od večeras je Jedinstvo iz Stare Pazove, koje je do liderske pozicije došlo u velikom stilu.

Pazovčanke su napravile malo iznenađenje, jer su usred Uba pregazile šampiona sa maksimalnih 3:0 u setovima (25:18, 25:23, 25:19). Sa samo jednim izgubljenim setom, Jedinstvo gleda sa vrha tabele.

U prvom setu sve do 10:10 vladala je rezultatska klackalica na semaforu, a onda su gošće krenule u beg. Serijom 5:0 došle su do opipljive prednosti, koju nisu ispuštale do kraja. Ub je uspeo najviše da se približi na 17:14, ali Pazovčankama nisu ruke zadrhtale zbog toga.

Jedinstvo je odlično otvorilo drugi set, imalo je pet poena prednosti (9:4), međutim, Ub je uspeo da zbije redove i korak po korak da stigne, a onda posle 13:17 i da napravi seriju za vođstvo 18:17. Posle greške Jonjev iz servisa šampionke su imale u rukama 20:19, što im je bilo i poslednje vođstvo. Ponovo je usledila serija Jedinstva, preokret do 24:21. Uspele su Medić i Pavlović da smanje na poen, unesu malu neizvesnost, ali je Osmajić bila precizna u sledećem napadu i donela timu iz Stare Pazove vođstvo od 2:0 u setovima.

Imale su gošće prednost i u trećem setu maltene od početka, polako su gradile prednost na krilima sjajnog trija Kockarević – Tica – Osmajić. Ključni period bio je od 14:12 do 20:14, kada je Ubu ugašena svaka nada da može do preokreta.

UB – JEDINSTVO STARA PAZOVA 0:3
(18:25, 23:25, 19:25)

Dvorana: u Ubu.
Sudije: Cvetković, Balandžić.

UB: K. Đorđević, Đurđević, Pavlović 13, Gligorić 2, Novosel, Vučićević 7, Veselinović 3, Lukić 1, Ranković 6, Kecman 7, A, Đorđević, Medić 7, Vrcelj.

JEDINSTVO SP: Milanović, Osmajić 8, Medved, Kockarević 14, M. Miljević 4, Nedeljković, Jonjev, Zelenović, Tica 21, T. Miljević 4, Đokić 5, Rodić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka