Pratite nas

Rukomet

Rukometašice počele pripreme za Mediteranske igre

Rukometašice Srbije okupile su su u prostorijama Rukometnog saveza Srbije, odakle su krenule put Bajine Bašte, gde će se pripremati za predstojeće Mediteranske igre.

Nakon trenažnih aktivnosti u periodu od 13. do 22. juna sledi put u Alžir, a naša selekcija će na takmičenju igrati u grupi B sa Severnom Makedonijom, Portugalom i Turskom.

Pred početak priprema za Meditaranske igre i novih izazova koja su pred našom selekcijom očekivanja je iznela Jovana Jovović.

Čula sam od devojaka koje su bile na prethodnim Mediteranskim igrama u Španiji pre četiri godine da je to stvarno lepo iskustvo i da se gledaju kao male Olimpijske igre, tako da će za svaku od nas ovo takmičenje predstavljati jedno novo iskustvo. Idemo u podmlađenom sastavu, neke devojke su nove, nekima se nedavno završila sezona, nismo baš imale preterano vremena ni da se odmorimo ni spremimo za ovo, ali nadam se da ćemo deset dana u Bajinoj Bašti da iskoristimo maksimalno, da se dobro pripremimo i da se pokažemo u najboljem svetlu na Mediteranskim igrama“, istakla je Jovana Jovović.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet