Pratite nas

Fudbal

Reka Šoti: Morala sam da se odreknem fudbala

reka šoti tsc
Reka Šoti (Foto: ŽFK TSC)

Našla se Reka Šoti na životnoj raskrsnici, pred njom su bila dva puta: karijera grafičkog dizajnera, koju obožava ili fudbalska karijera, koju takođe jako voli.

Shvatila je u 25. godini da nema snage za oba posla i da će jedan morati da žrtvuje. Kapitenka TSC-a odlučila je da kopačke okači o klin sada kada je sezona završena i u razgovoru za SportFem priznaje da to nije bila laka odluka.

Donela sam vrlo tešku odluku, jer sam u timu više od 10 godina. Ne mogu da radim sve sa sto odsto odjednom, pa sam odlučila da se nečeg odreknem. Sa 25 godina osećam da je vreme da još više gradim svoju karijeru, jer zaista volim svoj posao grafičkoj dizajnera, na kojem radim dve godine i ne želim  da ga stavljam u drugi plan zbog fudbala. Uskoro se selim u Mađarsku, tako da se sada jedan lep period iz moga života završava”, priča Reka Šoti.

TSC ostao bez kapitenke: Reka Šoti završila karijeru

Svesna je kapitenka kluba iz Bačke Topole da će joj fudbal nedostajati.

Devojke i treninzi će mi najviše nedostajati i uvek ću se sećati njih. Uvek su bili uz mene u svemu, ponosna sam na njih i neće biti dana da ne mislim na njih. Zajedno smo stigli iz druge lige u Superligu”.

Reka je završila karijeru, ali neće potpuno okrenuti leđa fudbalu.

Sigurno je da neću sad nestati, uvek ću biti tu za svoj tim, za svoj klub. Šta god da im zatreba, biću tu da pomognem”.

Neće biti kopački, kapitenske trake, lopte, ali Reka će nastaviti da trenira.

“Neću dugo izdržati bez treninga, jer se sportom bavim od svoje šeste godine. Mnogo sportova sam isprobala, sada mi ostaju crossfit, teretana i trčanje”, poručuje Reka Šoti.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal