Pratite nas

Košarka

Radnički pao u Šapcu

Košarkašice Radničkog su pretrpele novi poraz u Prvoj ženskoj ligi Srbije i to od ekipe Duge u Šapcu rezultatom 76:59 (20:16, 18:18, 19:9, 19:16).

Pad koncentracije u trećoj četvrtini, koštao je izabranice trenera Milovanovića pobede. Celo prvo poluvreme se vodila izjednačena borba. U prvom periodu su se ekipe smenjivale u vođstvu, a na prvu pauzu ekipa Duge je otišla sa viškom od četiri poena.

Tokom druge četvrtine Šapčanke preuzimaju inicijativu i u nekoliko navrata prete dvocifrenom prednošću, ali su Crvene dame uvek imale spreman odgovor. Na veliki odmor se otišlo sa identičnom razlikom u koristih domaćih igračica kao i na kraju prvog dela igre (38:34).

Od druge polovine treće četvrtine, ekipa Radničkog nije ličila na istu ekipu iz prvih 25 minuta utakmice. Duga prelazi u dvocifreno vođstvo, a četvrtinu završava sa velikih 14 poena prednosti i praktično otklanja svaku nedoumicu oko pobednika.

U ekipi Duge odličan meč su odigrale Aleksandra Punoševac sa 22 poena i Olga Stepanović sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i 10 skokova. Kod Radničkog izdvojile su se kapitenka Milica Inđić sa 18 poena i 11 skokova i Minela Mehović sa 14 poena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Košarka