Pratite nas

Rukomet

Radnički dočekuje Zvezdu na startu drugog dela

Nakon dvomesečne pauze, rukometašice Radničkog će u okviru 12. kola Arkus lige za žene, prvog u drugom delu šampionata, dočekati ekipu beogradske Crvene zvezde i tako pokušati da dobre partije sa kraja jesenjeg dela materijalizuju i ostvare startni trijumf.

Utakmica je zakazana za subotu (19.30) u SBB hali Jezero, a u prvom susretu ovih rivala Kragujevčanke su trijumfovale rezultatom 32:30.

„Iza nas je pripremni period u kojem smo jako dobro radili i kojim smo i pored problema sa virusom zadovoljni. Odigrali smo par prijateljskih mečeva kroz koje smo probali razne varijante koje će nam, nadam se, doneti prevagu u narednom duelu. Ne sme nas zavarati trenutna pozicija na kojoj se nalazi Zvezda, jer se pojačala sa nekoliko dobih igračica i uradiće sve da obezbedi opstanak u ligi. Verujem da ukoliko pristupimo jako i požrtvovano utakmici da neće Zvezda, niti bilo ko, odneti bodove iz naše hale. Ovo je samo nastavak dobrog prvog dela sezone i nadam se dobar put ka ostvarenju zacrtanog cilja. Najveća nagrada za dobro odigran prvi deo sezone, kao i ostavljanje srca na parketu na svakoj utakmici, biće veliki broj navijača u subotu na utakmici i ne sumnjam da ce im Kragujevac tu želju ispuniti i dati im vetar u leđa za nove pobede“, najavio je susret sa Beograđankama, pomoćni trener Radničkog Vladimir Mladenović.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet