Pratite nas

Rukomet

Poruka iz Inđije: Prvo bod za plej-of, pa onda napad na titulu

rukometašice železničara
Foto: ŽRK Železničar Inđija

Želja svakog sportiste je da u svakom trenutku bude kovač svoje sudbine.

Takav je slučaj sa rukometašicama Železničara iz Inđije, koje će večeras imati sve u svojim rukama protiv Radničkog u Kragujevcu (18.00, RTS2), jer im i bod odgovara da se plasiraju u plej-of, posle velikog kiksa Bekamenta u subotu uveče.

Ali, ne žele Inđijke da se zadovolje tim „vrapcem u ruci“…

S obzirom nato da nas remi vodi u plej-of, svakako bismo bile zadovoljne i remijem, ali naravno da ćemo ići na pobedu“, poručuje Jelena Knežević, „bombarderka“ Železničara.

Jelena Knežević u sredini (Foto: ŽRK Železničar)

Pobeda bi odvela tim iz Inđije na treće mesto tabele i zakazala duel sa Naisom u polufinalu.

Svejedno nam je s kim bismo igrale u polufinalu, jer ako se budemo držale svoje igre, mogli bismo da se izborimo sa svakim. Možda nam više leži Naisa, ali to je relativna stvar, koja zavisi od mnogo faktora“.

Bekament pucao sebi u nogu – nerešeno sa Zaječarom 30:30

Iako je Jagodina protutnjala do prvog mesta pred plej-of, Kneževićeva smatra da to u doigravanju za titulu ne mora ništa da znači.

Ova sezona je bila čudna sama po sebi i sa mnogo iznenađenja, tako da verujem da se nova mogu desiti u plej-ofu, da ekipa Radničkog ili mi uzmemo titulu. Što se tiče Železničara, na početku sezone smo postavili cilj, a to je ulazak u plej-of. Ali, neće nam manjkati motiva da napadnemo titulu“, poručuje Jelena Knežević.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet