Pratite nas

Odbojka

Polufinale Kupa: Zvezda na Ub, TENT protiv Železničaraž

Kup Srbije

U polufinalu Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica igraće Crvena zvezda – Ub i TENT – Železničar, odlučeno je večeras žrebom u dvorani Ub u Ubu.

Dušan Keser, direktor takmičenja OSS, rukovodio je žrebom, a parove su odredili Ivana Knežević Vasiljević, predsednik OK Ub, Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, Ivana Lazarević, sportski direktor Železničara i Vesna Čitaković Đurišić, sportski direktor Jedinstva iz Užica.

Prve utakmice će se odigrati 30. novembra i 1. decembra. Revanš meč između Uba i Crvene zvezda odigraće se 14. ili 15. decembra, a između Železničara i TENT 21. ili 22. decembra.

Po propozicijama Kupa Srbije u polufinalu se igraju dve utakmice. U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti. U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti finalista, igra se dodatni „zlatni set“, koji određuje konačnog pobednika polufinala.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka