Pratite nas

Rukomet

Podmlađeni Radnički počeo pripreme

Nakon prethodne, turbulentne sezone, uzrokovane povredama i pehovima, koju su završile na šestom mestu Arkus lige, rukometašice Radničkog se okreću novim izazovima koji su pred njima.

U izmenjenom i znatno podmlađenom sastavu počinju pripremni period u kome ih očekuju naporni treninzi, kako bi u naredni šampionat ušle što spremnije i uigranije i tako ostvarile zacrtane ciljeve.

“Uveren sam da će predstojeće prvenstvo biti vrlo neizvesno, sve ekipe su dosta izjednačene i ne vidim izrazitog favorita kao prethodnih sezona. Cilj ove godine će svakako biti juriš na plej of, pokušaćemo da ga ostvarimo sa mladim snagama, uz sedam igračica koje smo priključili iz druge ekipe. Bićemo maksimalno spremni, ne plašimo se nikoga i siguran sam da ćemo se sa svim protivnicima ravnopravno nadmetati, kako u Arkus ligi, tako i u Kupu Srbije. Pripreme ćemo obaviti u Kragujevcu, gde imamo sve uslove za nesmetan rad i uz par kontrolnih utakmica očekujem da u prvenstvenu trku 10. septembra uđemo maksimalno spremni”, jasan je šef stručnog štaba ženske selekcije Rodoljub Kurandić.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet