Pratite nas

Odbojka

Ognjenović: Ovakvim pristupom nemamo čemu da se nadamo

Maja Ognjenović: Želimo što jačeg rivala u četvrtfinalu


Osim selektora odbojkaške reprezentacije Srbije Zorana Terzića dosadašnjim učinkom nije zadovoljna ni kapiten Maja Ognjenović. Uprkos tome što je Srbija na Evropskom prvenstvu sve utakmice, osim meča sa Rusijom (3:2) do sad dobila sa maksimalnih 3:0 i izborila plasman u četvrtfinale, prvo je Terzić, a potom je i Ognjenovićeva osula paljbu po ekipi.

„Pričali smo mnogo puta koliko je teško motivisati se u utakmicama koje su unapred dobijene. Mislim da ćemo morati da poradimo na tome, jer pristupom kao na utakmici protiv Mađarske ne mozemo se nadati ničemu dobrom“, izjavila je Maja Ognjenović.

Srbija će u sredu od 20 sati igrati u četvrtfinalu protiv Francuske, koju je već savladala u grupnoj fazi.

„One su od tada evidentno podigle formu, pobedile su Belgiju, iznenadile Hrvatsku. Nadam se da ćemo do utakmice oraditi na želji i da više bacimo akcenat na nas jer mi kada smo na terenu i na 100 odsto – ne postoji protivnik koji može da nam se suprotstavi“, izjavila je Ognjenović.

Prva među jednakim Terzićevima izabranicama protiv Francuske će odigrati 300. utakmicu za nacionalni tim.

„Nisam znala, ali kad se osvrnem i vidim koliko godina je prošlo i takmičenja, onda 300 zvuči malo. Mislila sam da možda ima i više“, istakla je legendarna tehničarka.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka