Pratite nas

Fudbal

Nikoleta Nikolić pojačala ruski Rjazanj

Srpska kolonija u ruskoj Superligi sve je veća! Od naredne sezone u jednoj od najboljih liga Evrope takmičiće se i Nikoleta Nikolić (30).

Defanzivna fudbalera je pojačala redove Rjazanja, a prethodnu sezonu provela je u litvanskoj Gintri.

„Tijana je dobro poznata našim navijačima, jer je prošle godine igrala u Gintri. Odlučila je da karijeru nastavi u Rusiji. Nikoleta, čekamo te na terenu. Neka naša odbrambena linija bude neprohodna“, poručili su iz ruskog kluba.

Nikolićeva se sa Gintrom prošetala do titule i bogatoj ličnoj kolekciji dodala još jedan trofej. Ostaje žal što sa litvanskim klubom nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, ali je Nikoleta već igrala u elitnom klupskom takmičenju Evrope.

Osvojila je šampionat Bosne i Hercegovine sa Sarajevom, dva puta titulu prvaka Srbije sa Spartakom, prvenstvo poljske sa Medikom iz Konina, a trofej šampiona podigla je i u Kazahstanu dok je nosila dres Kazigurta.

Iz Rjazanja su s posebnim ponom istakli što će i u narednoj sezoni imati dve Srpkinje u timu.

„Navikli smo navijače da imamo odlične fudbalerke iz Srbije. Tako su u sezonama 2019. i 2020. igrale Aleksandra Lazarević i Marija Vuković. Prošle sezone smo uz Lazarevićevu imali i Tijanu Matić, a u narednoj sezoni gledaćemo Matićevu i Nikolićevu“, naglašavaju u ruskom klubu.

Rjazanj je prošlu sezonu završio u sredini tabele, a u narednoj će pokušati da se približi samom vrhu.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal