Pratite nas

Ostali Sportovi

Neveni Ignjatović uručena amajlija Pančićeva omorika

Skijašici Neveni Ignjatović uručena je danas amajlija Pančićeva omorika u Olimpijskom selu u Pekingu. Amajliju je uručila šefica Misije Srbije na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu. Pančićeve omorike dodeljuju se sportistima Srbije – učesnicima Olimpijskih igara počevši od 2012. godine i Olimpijskih igara u Londonu.

Nevena sutra prvi put nastupa u Pekingu. Ona će nastupiti u najbržoj alpskoj disciplini – spustu. Danas, nakon završetka poslednjeg zvaničnog treninga pred spust, napravljena je prigodna ceremonija dodele Pančićeve omorike, a svi članovi našeg Tima su poželeli Neveni mnogo uspeha u njenom sutrašnjem nastupu.

Svaki privezak Pančićeve omorike ima izgraviran svoj jedinstveni serijski broj i naziv Igara i dodeljuje se uz pripadajući sertifikat, tako da svaki sportista ima svoju personalizovanu amajliju.

Prilikom predaje Pančićeve omorike, Nataša Janković je poručila Neveni

“Iza tebe se nalazi nekoliko veoma teških nedelja, obzirom da si sticajem okolnosti, manje trenirala, a mnogo više si se bavila rehabilitacijom kako bi spremna dočekala sutrašnju trku. Uspela si zahvaljujući predanom radu i veri u sebe. Svi verujemo u tebe, a i na ovaj način želimo da ti pokažemo da smo uvereni da ćeš dostojno predstavljati našu zemlju na tvojim četvrtim Olimpijskim igrama.“

Prigodna ceremonija održana je u Olimpijskom selu u prostoru naše Misije u prisustvu svih članova našeg Olimpijskog tima.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Ostali Sportovi