Pratite nas

Miks

Nevena Ignjatović razgovarala sa prvim čovekom MOK

Foto: OKS

Naša predstavnica na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu Nevena Ignjatović danas je u Olimpijskom selu razgovarala sa predsednikom Međunarodnog olimpijskog komiteta Tomasom Bahom.

Nevena Ignjtović juče je stigla u Peking i smestila se u Olimpijskom selu. Ona je nekoliko sati po dolasku odmah imala prvi trening, a nakon toga je u Olimpijskom selu naša najbolja skijašica razgovarala sa Bahom.

Predsednik Bah interesovao se za Neveninu dosadašnju karijeru i na koliko je Zimskih olimpijskih igara do sada učestvovala. U razgovoru od nekoliko minuta, Nevena Ignjatović je iskoristila priliku da pozove predsednika MOK–a da gleda trke spusta i alpske kombinacije u kojima će naša skijašica učestvovati.

Na kraju razgovora, predsednik Bah je Neveni poklonio obeležja Međunarodnog olimpijskog komiteta i poželeo joj je mnogo uspeha na predstojećim takmičenjima koja za Nevenu počinju u utorak, 15. februara trkom spusta.

Dva dana nakon spusta, Ignjatović će učestvovati i u trci alpske kombinacije. U ovoj disciplini, srpska skijašica je pre četiri godine u Pjongčangu osvojila 14. mesto, što je njen najbolji dosadašnji plasman na Zimskim olimpijskim igrama.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Miks