Pratite nas

Fudbal

Nevena Damjanović napustila Sporting

Nevena Damjanović napustila Sporting

Jedna od najboljih srpskih fudbaleri Nevena Damjanović napustila je lisabonski Sporting u kojem je provela tri sezone i nosila kapitensku traku. Ona se od sad već bivšeg kluba oprostila emotivnom porukom na Instagram profilu.

„Želim da se zahvalim svim ljudima u rukovodstvu koji su prepoznali moj kvalitet i doveli me u ovaj neverovatni klub. Kao što sam rekla prvog dana, ono što sam mogla da obećam je da ću uvek davati 100 odsto na terenu kako bih predstavljala Sporting na najbolji mogući način. Hvala svim trenerima, trenerskom osoblju i ljudima koji su bili u timu prethodne tri godine. Bilo mi je zadovoljstvo raditi sa vama“, napisala je Nevena.


Sporting je sezonu završio na drugom mestu, a bez titule je ostao u direktnom okršaju sa Benfikom u poslednjem kolu. Neveni je bilo veoma teško zbog toga, ali su navijači prepoznali njenu borbenost, volju i prednost klubu, pa je kapitenka „lavica“ dobila mnogo poruka podrške.

Na rastanku, Damjanovićeva se posebno zahvalila upravo navijačima lisabonskog velikana.

„Veliko hvala svim navijačima koji su podržavali nas i mene tokom ove tri godine, kroz sve teške i sve lepe trenutke. Bilo je neverovatno igrati pred vama i osećati vašu veliku podršku. Na kraju, veliko hvala mojim prijateljima, saigračicama, na svim nezaboravnim trenucima na terenu i van njega. Oduvek sam bila zahvalna na prilici da budem kapiten ne samo sjajnim igračicama već i sjajnim ljudima, i ne zaboravite „Svaki dan je utakmica“! Sporting će uvek imati posebno mesto u mom srcu i uvek ću ga rado podržati i pratiti! Mnogo hvala na svemu!“, poručila je Nevena.

Narednih dana biće poznato u kom će klubu srpska reprezentativka nastaviti karijeru.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal