Pratite nas

Odbojka

Nema euforije u TENT-u: I u revanšu na pobedu

Veliki korak na polufinalu Čelendž kupa napravile su odbojkašice TENT-a pobedom nad Medžidijiom u Rumuniji (3:1), ali posao još nije gotov.

Euforije nema u taboru Obrenovčanki, jer su svesne da će morati i u revanšu da odigraju jednako kvalitetno da bi završile posao i našle se među četiri najbolja tima u ovom međunarodnom kupu.

Srećne smo i zadovoljne što smo pobedile u gostima 3:1. Iz nepoznatog razloga smo se opustile u trećem setu i prepustile ga njima, ali svakako da to što su nam uzeli samo set je olakšavajuća okolnost za revanš u Obrenovcu. Nama samo treba samo dva seta da se plasiramo u polufinale, ali ne smemo da se opustimo, da razmišljamo u tom smeru nego da idemo ponovo na pobedu, jer devojke iz Medžidije neće doći sa belom zastavom na revanš”, kaže Jelena Stanimirović.

I njega saigračica, libero Bojana Gočanin žali za ispuštenim trećim setom, ali je i ponosna na to kako je tim reagovao u narednom.

Nije bilo nimalo lako, zato što su devojke iz protivničkog tima igrale neverovatnu odbranu i svaki poen je morao da se zasluži. Verovatno nam je koncentracija popustila u trećem setu, ali smo se vratile, pokazale smo u četvrtom kako bi trebalo da izgleda jedan tim i kako bi trebalo da se igra”, ističe Bojana Gočanin.

Revanš u Obrenovcu igraće se 3. februara.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka