Pratite nas

Odbojka

Navijači Hemika izabrali Jovanu Brakočević za odbojkašicu sezone

jovana brakočević odbojkašica
Jovana Brakočević (Foto: @kpschemikpolice)

Izuzetna sezona je za Jovanom Brakovičević. Srpska odbojkašica je sa Hemikom postala šampionka Poljske i time je u bogatu biografiju dodala još jedan trofej.

Ali, tu nije kraj priznanjima. Velika čast je stigla u četvrtak, kada je klub iz Polica objavio da je Brakočević proglašena za najbolju odbojkašicu sezone u izboru navijača tog kluba. A, kada vas navijači izaberu za najbolju, to je onda priznanje koje ima specifičnu težinu.

Pored toga, na kraju sezone, Jovana Brakoćević je izabrana u idealni tim poljskog prvenstva.

U intervjuu za SportFem dva dana nakon osvojene titule, srpska odbojkašica je ispričala koliko je cela sezona bila turbulentna.

Bile smo u jednom trenutku 10. na tabeli. Povrede su nam napravile haos, pa u jednom delu sezone nismo mogli da računamo na šest devojaka koje su u prvom timu. Nismo mogle da nađe startnu ekipu, čak smo i za trening imale problem. Ipak, nijednog momenta nismo odustale. Radile smo, strpljivo smo čekale i onda smo počele polako da popravljamo poziciju na tabeli, vraćalo nam se samopouzdanje, a i igra je bila sve bolja“, pričala je Brakočević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Odbojka