Pratite nas

Fudbal

Napad na fudbalerku PSŽ-a organizovao Erik Abidal?! Ili možda njegova supruga…

Skandal koji je prošle nedelje žestoko prodrmao Francusku dobio je neočekivan nastavak, a glavni lik u drugom delu “filma” je ni manje ni više nego – Erik Abidal!

Naime, mediji iz Pariza otkrili su da je vezna fudbalerka “svetica” Aminata Dijalo uhapšena jer je policija osnovano sumnjala da je organizovala prebijanje Kire Hamrui, saigračice iz PSŽ-a i francuske reprezentacije. Spekulisalo se u prvi mah da je pozadina svega Dijalina želja da eliminiše direktnu konkurentkinju za mesto u timu.

Nastavak priče, međutim, donosi i novi lik i to Abidala.

Legendarni fudbaler i funkcioner Barselone i bivši francuski reprezentativac biće ispitan u istrazi, prenose francuski mediji, jer se ispostavilo da je Hamraui odmah posle napada kontaktirala upravo sa Abidalom.

Naručeni napad izvršen je u noći između 4. i 5. novembra, kad su dvojica muškaraca presreli automobil u kojem se nalazila Kira i tukli je metalnim šipkama.

Oni su, navodno, dok su prebijali nesrećnu devojku uzvikivali: „Ti si ta što voli da spava s oženjenim muškarcima?“

Na osnovu svega toga počele su da kruže glasine da odnos Abidala i Hamrui nije samo prijateljski, već više od toga. S tim u vezi na saslušanje će biti pozvana i Erikova supruga Hajet Kebir s kojom bivši fudbaler imal petoro dece.

Za to vreme, tvrde francuski mediji, istraga se udaljava od Aminate Dijalo i sve je izvesnije da je bila lažno optužena, odnosno da ona ne stoji iza napada.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Reklama

Ovo morate videti

Više u Fudbal