Pratite nas

Rukomet

Naisa se pojačala: Stigle Terzić i Kosanović

Foto: ŽRK Naisa

Pojačala se Naisa za prolećni deo Superlige! Posle eliminacije u Kupu EHF, čelnici kluba iz Niša su doveli dva vredna pojačanja za nastavak sezone.

Prva pojačanja Naise su 28-ogodišnja Jelena Terzić, iskusni desni bek, koja se u Naisu vraća iz Brašova, iz ekipe Korona iz Rumunije i 24-ogodišnja golmanka Katarina Kosanović, koja u Niš stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove.

Izuzetno sam zadovoljan pojačanjima. Popunili smo deficitarno mesto desnog beka i dobili iskusnu golmanku. Kockice se polako slažu“, ne krije zadovoljstvo Živojin Maksić, šef stručnog štaba Naise.

Jelena Terzić je igrala i u reprezetaciji i važi za jednog od najboljih desnih bekova u Srbiji. U Naisi je već ostavila dubok trag, a pre toga nastupala je za ekipu Zaječara i Jagodine.

Katarina Kosanović, pojačanje na golmanskoj poziciji stiže iz ekipe Mladosti iz Nove Pazove, a pre toga je nastupala za ekipu Kumanova iz Severne Makedonije, Bnei Herceliju iz Izraela i tim Juniora. U mladim kategorijama branila je boje i kadetske i juniorske reprezentacije Srbije.

Reklama

Ovo morate videti

Više u Rukomet